неділя, 21 грудня 2014 р.

Microsoft випустила посібник з переходу з MacBook на Surface

Весь минулий місяць компанія Microsoft активно розважалася, випускаючи різні порівняльні промо-відео, головними цвяхами програм, у яких були пристрої Apple, які, звичайно, завжди здобували програш. Цього разу софтверний гігант вирішив ще більш дипломатично підійти до цього питання - випущено офіційно керівництво по переходу з Apple MacBook на Microsoft Surface Pro 3. 

Сьогодні відбувся дебют спеціального розділу на офіційному веб-сайті Microsoft, який включає в себе різні інструкції по початку роботи з операційною системою Windows і вивчення її основ, по переміщенню вмісту ноутбука Apple на Surface Pro 3 і взагалі що представляє з себе гібридний комп'ютер Surface Pro 3 для користувачів MacBook.


Офіційне керівництво по переходу з однієї платформи і ноутбука від Apple на інші - від Microsoft - ви можете подивитися тут. Як ми вже згадували вище, там ви знайдете практично все, що потрібно для переходу з MacBook на Surface, замінивши тим самим OS X дітищем Microsoft під назвою Windows. Як бонус для тих, хто хоче використовувати обидві екосистеми, компанія також включила розділ для використання пристрою Surface зі смартфонами iPhone, а також програмним забезпеченням iTunes і iCloud. Якщо серед ваших близьких, друзів або знайомих є такі люди, які виявляють бажання стати користувачем продуктів Microsoft, то керівництво по посиланню, безсумнівно, буде нескінченно корисним в цьому плані. Який ваш вибір? Пишіть в коментарях.

По матеріалах ресурсу trashbox.ru

Немає коментарів:

Дописати коментар